Maak herinneringen tastbaar

Maak van kostbare momenten tastbare herinneringen door je foto’s af te drukken.

Neurowetenschappelijk onderzoek toont aan dat informatie en advertenties die op papier zijn gedrukt extra voordelen opleveren bij het maken van verbinding met onze hersenen.”

De allerbeste herinneringen verdienen een plekje in de tastbare wereld, waar je ze elke dag kunt zien en zo de beste tijden van je leven opnieuw meemaakt alsof het gisteren gebeurde.”

Wij maken met zijn allen jaarlijks ontzettend veel foto’s. Volgens schattingen van InfoTrends hebben wij in 2017 wereldwijd 1,2 biljoen digitale foto’s gemaakt.

Jouw fotodatabank zal blijven groeien de komende jaren. En de kans is groot dat foto’s van waardevolle momenten zoek raken. Daarom zijn afgedrukte foto’s een uitkomst om de waardevolle momenten voor altijd te kunnen blijven koesteren. Maak daarom een selectie van foto’s van momenten die waardevol voor je zijn. Druk ze af en geef ze een plek. Hier is een link naar Pinterest voor ideeën hoe je jouw foto’s kunt tentoonstellen.

Foto’s kunnen ook helpen specifieke details van een herinnering naar boven te halen. Details die je anders in de drukte van het dagelijks leven misschien zou vergeten. Door naar foto’s te kijken die waardevol voor jou zijn kun je nostalgische, trotse en gelukkige gevoelens oproepen.

Afgedrukte foto’s helpen mij ervan bewust te blijven dat er naast moeilijke momenten ook momenten van grote waarde zijn.  Zoals een aantal prachtige zonsondergangen die ik heb gefotografeerd. Of een aantal mooie momenten die ik heb mogen ervaren en vastleggen in Napels, op de Holterberg, enz.

Afgedrukte foto’s die in het zicht zijn kunnen als hulpmiddel dienen om ons eraan te herinneren dat wij zelf altijd de mogelijkheid bezitten waardevolle, liefdevolle en gezellige momenten te zien en te ervaren. Afgedrukte foto’s bieden ook inspiratie om zelf waardevolle momenten te blijven creëren.

Dus: Geef jezelf die tastbare herinneringen van jouw kostbare momenten, zodat jouw geluksgevoel vergroot kan worden.